رنگ ساختمانی

رنگ ساختمانی

رنگ ساختمانی و انواع آن

روانشناسی رنگ از تاثیر مستقیم رنگ ها بر انسان بسیار گفته است. رنگ ها بر دیوار ها نقش می بندند و چهره خانه ها و شهر ها را دگرگون می سازند. طراحی دکوراسیون طی قرن گذشته آثار بسیاری را با تمرکز بر رنگ بنا کرده است. امروزه طراحی داخلی  ارتباطی عمیق و غیر قابل انکار با عنصر رنگ دارد.

رنگ آمیزی به ویژه در سبک های مدرن طراحی داخلی مانند آرت دکو عنصری جذاب و تاثیر گذار است. اما زیبایی و کیفیت رنگ در کنار هم میتوانند باعث ماندگاری آن شوند. رنگ ساختمانی که مناسب برای استفاده در محیط های داخلی و اغلب در نمای خارجی ساختمان ها هستند انواع گوناگونی دارند. معماری داخلی امروز یکی از تحت تاثیر قرار گرفته ترین هنر ها نسبت به رنگ است. نه تنها رنگ آمیزی ساختمان بلکه مسائل عمیق تری چون برندینگ نیز به وسواس با رنگ ها رفتار می کند.

یکی از جذاب ترین شیوه های ایجاد تنوع در ظاهر خانه و محل کار شما، رنگ آمیزی خانه است. طراحی دکوراسیون مدرن، بر رنگ آمیزی بر اساس هماهنگی رنگ ها تاکید بسیاری دارد. رنگ ساختمان، انواع مختلفی دارد که برای اهداف گوناگونی قابل استفاده است. برخی از رنگ های ساختمانی از جمله رنگ پلاستیک، رنگ روغنی، رنگ آکریلیک، رنگ پتینه و رنگ بلکا هستند.

هر یک از رنگ های ساختمانی دارای سرعت خشک شوندگی، چسبندگی و انعطاف ویژه خود هستند. هم چنین هر یک ویژگی های شیمیایی و ظاهری منحصری نیز دارند . برای نمونه رنگ آکریلیک سازگار با محیط زیست است و با آب رقیق می شود.

 

رنگ روغنی در انواع مات و براق و رنگ پلاستیک در نوع مات قابل استفاده هستند. همه انواع رنگ های ساختمانی قابلیت شستشو را ندارند. استفاده از رنگ های ساختمانی گاهی به سادگی و سهولت ممکن است و گاهی نیاز به متخصص اجرا دارد. تولید رنگ های ساختمانی امروز یکی از گسترده ترین تولیدات صنایع شیمیایی است.

انواع رنگ های ساختمان

بهترین رنگ برای فضای خاص شما چه نوع رنگی است؟ آب وهوای خشک ومرطوب متفاوت اند، فضای داخلی و بیرونی و مسائلی چون طراحی  مهم هستند. آیا قصد طراحی دیوار را دارید؟ بستگی به شما دارد که چه نوع رنگی را انتخاب کنید. برخی از مهم ترین و رایج ترین انواع رنگ های ساختمانی را با هم مرور می کنیم.

رنگ پلاستیک

رنگ پلاستیک یکی از رایج ترین رنگ ها برای نقاشی داخلی ساختمان است. این رنگ برای فضایی به دور از رطوبت پیشنهاد می شود و قابلیت شستشو هم دارد. رنگ پلاستیک درجه یک نسبت به شستشو با آب مقاوم است اما اگر کیفیت آن پایین باشد مقاوت نیز کاهش می یابد.

به راحتی با خرید رنگ مورد علاقه خود می توانید دیوار ها را رنگ کنید. پس از هر دست که نقاشی تمام شد بین 7 تا 10 ساعت زمان میبرد تا رنگ پلاستیک خشک شود. از ویژگی های رنگ پلاستیک پوشش دهی بالا است.

رنگ پلاستیک بوی تندی ندارد و کار با آن آسان خواهد بود.

در انواع رنگ 1.تمام پلاستیک مات و رنگ 2.نیم پلاستیک مات وجود دارد.

به دلیل مات بودن عیب و نقص دیوار را به خوبی می پوشاند.

این رنگ قابلیت حل شدن در آب را دارد و نیاز به حلال های نفتی ندارد

نیاز به زیرسازی ندارد و به راحتی استفاده می شود.

تنوع رنگی و در دسترس بودن

رنگ روغنی

رنگ ساختمانی

 

این رنگ رایج در پوشش دهی و رنگ آمیزی دیوار های ساختمان یکی از قدیمی ترین رنگ ها است. رنگ روغن در انواع 1. رنگ روغنی براق 2. رنگ روغنی نیمه مات  3. رنگ روغنی مات وجود دارد. با پوشش دهی بسیار بالای این رنگ و به دلیل ضد زنگ بودن آن رنگ مناسبی برای نرده ها و قاب پنجره است. ظاهر زیبا و تنوع رنگی بالایی در رنگ های روغنی وجود دارد.

رنگ روغنی در انواع روشن آن برای فضای پذیرایی توصیه می شود.

قابل شستشو است و رنگ پلاستیک امکان اجرا بر روی رنگ روغن را دارد.

رنگ روغن عایق است و برای رنگ آمیزی بر روی درب چوبی نیز مناسب است.

رنگ روغن به دلیل براق بودن نور خورشید را به خوبی انعکاس می دهد.

به زیرسازی بسیار مناسب و ابزار دقیق نیاز دارد.

زیبایی و براقیت خاص این رنگ سبب محبوبیت فوق العاده آن شده است.

رنگ آکریلیک

رنگ ساختمانی

 

یکی از رنگ های جدید و بسیار مناسب است که در انواع مختلفی ارائه می شود. این رنگ تنوع فوق العاده بالایی دارد و بیش ترین کاربرد آن در طراحی است. از رنگ آکریلیک برای نقش انداختن روی دیوار استفاده میشود. انعطاف بالا و حلال شدن با آب از ویژگی های آن هستند. رنگ های حلال با آب برای انسان ضرری ندارند و با محیط سازگار هستند.

 

رنگ آکریلیک قابلیت اجرا بر روی تمام سطوح از جمله گچ، آجر و بتن را دارد.

در سطوح داخلی و خارجی و حتی نمای ساختمان نیز قابل استفاده هستند.

انواع رنگ های آکریلیک ضد زنگ هم وجود دارند که برای سطوح فلزی استفاده می شوند.

سرعت خشک شوندگی بسیار بالا و پوشش دهی فوق العاده دارند.

رنگی خاص و محبوب نزد افرادی که علاقه به بازسازی و نوسازی فضا دارند.

رنگ های ساختمانی جدید

رنگ های ساختمان

 

رنگ های ساختمانی به سرعت رو به پیشرفت و مدرن شدن را دارند. رنگ های جدید با مقاومتی باور نکردنی نسبت به آسیب های محیط تولید می شوند. انواع بسیار زیادی از رنگ های جدید با قابلیت های بالا در بازار عرضه شده اند. برخی از این رنگ ها را بشناسیم.

 

رنگ بلکا (دارای الیاف سلولوزی)

رنگ پتینه (در دو سبک مدرن و کلاسیک)

رنگ نانو (قدرتمند، ضد آب، ضد باکتری)

تهران درب

تهران درب، وابسته به هلدینگ فانوس دیزایین، با بیش از یک دهه سابقه فعالیت درخشان در صنعت ساخت و ساز، آماده ارائه خدمات ساختمانی و دکوراسیون داخلی، به هموطنان عزیز و سازمان ها، شرکت ها و مراکز تجاری می­باشد.

مفتخریم به شما همراهان گرامی اعلام کنیم با داشتن نیروهایی مجرب و متخصص در بخش طراحی داخلی و اجرای پروژه های مسکونی گرفته تا طراحی داخلی دکوارسیون اداری و حتی دکوراسیون تجاری آماده خدمت رسانی به شما عزیزان خواهیم بود .

نوسازی داخلی ساختمان مراحل و انجام آن قبل از عمل دکوراسیون انجام می­شود و شامل خدمات ساختمانی، همچون: نصب درب ضد سرقت، ایزوگام، برقکشی ساختمان، تخریب ساختمان، دیوارکشی ساختمان، ساخت استخر، سرامیک و کاشی، سنگ ساختمان، عایق، قیرو گونی، لوله کشی ساختمان، نصب دوربین مداربسته، نمای ساختمان، کناف همچین اراته خدمات دکوراسیون، با مجربترین کارشناسان هلدینگ فانوس، همچون : آینه کاری ، دکوراسیون، سقف کاذب، نقاشی ساختمان، نورپردازی ساختمان، پارکت و لمینت، پنجره دوجداره، پوستر، کابینت، کمد دیواری، کناف، گچبری و گچکاری و … می باشد.

برای مشاوره و بازدید رایگان با مشاوران تهران درب در قسمت تماس با ما ، تماس بگیرید.

درب ضد سرقت تهران دور ، امنیت شما

 

دیدگاهتان را بنویسید